Ti på Topp premiering

Postet av Agder bedriftsidrettskrets den 14. Okt 2020

Premieutdeling

Årets premieutdeling blir i forbindelse med årets siste Terrengkarusell løp torsdag 15. oktober på Fant Olsen i Baneheia.

Tid: Torsdag 15 oktober kl. 13-18

Sted: Fant Olsen i Baneheia (Like ved gamle sykepleierskolen på Eg)

Kom innom i dette tidsrommet når det passer for deg. Slå gjerne av en turprat og hent din velfortjente premie. Det blir også en enkel servering. Sportsprofil blir tilstede og selger gode tursko og klær til en fordelaktig pris.

Alle barn som har registrert besøk på minst 5 ulike topper blir premiert.  
Alle voksne som har registrert besøk på alle årets ti topper blir premiert.

I tillegg til "vanlige premier" har vi i år litt giveaways til de som kommer innom denne dagen.

* Årets turbilde - Vinner Rebecca Lantz
Vinneren Rebecca Lantz har tatt dette flotte kveldsbildet på Buråsen. Gratulerer med årets bilde.
Tusen takk for alle de flotte bildene dere deler med oss fra turene.

* Årets familie/ vennelag
Vi har kåret Nightwalkers til årets venne/familielag i årets Ti på topp. Laget består av Pernille Lantz, Per Erik Lantz og Rebecca Lantz. Til sammen har de gått 666 turer. De forteller at de egentlig er tre slappfisker, som knapt har gått en topptur tidligere. Motivasjonen til å bli med på Ti på topp var å komme i bedre form. Rebecca hørte om Ti på Topp og fikk med seg sin onkel og kusine også. Etterhvert opptok turene i Ti på Topp store deler av hverdagen deres. Vi er veldig glad for at dere fant turgleden og fikk mange flotte turopplevelser ved å være med på Ti på Topp. Gratulerer som vinnere av årets venne/familielag.

* Årets turhistorie
Vi har plukket ut Ole Harald Salen som vinner av årets turhistorie. Han fremmer gleden med å være ute i naturen på en god måte, og deler også noen av favoritt turene sine. Han forteller om Ti på topp og har skrevet en veldig god artikkel i Fvn, som du kan se her. Gratulerer med årets turhistorie

* Vinnere av hver av de ti bamsene (Se info under "Bamseshow")


PÅMELDING TI PÅ TOPP VINTER EDITION

Påmeldingen for vintersesongen åpner 14. oktober. Sesongen starter 15. november. Alle som er påmeldt vintersesongen og tilstede på premieutdelingen 15. oktober får en liten oppmerksomhet.

HENTING AV PREMIER ETTER PREMIEUTDELING

Uavhentede premier kan hentes i turbutikken til DNT Sør 15. oktober-15. november. Det blir ingen utdeling av premier etter denne datoen. Det blir kun utdelt giveaways på premieutdelingen 15. oktober.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.