Aktivitet under Covid-19 krisen.

Postet av Agder bedriftsidrettskrets den 26. Mar 2020

Vi er inne i en spesiell tid for oss alle. Konsekvensene for Bedriftsidretten er store, da det pr nå ikke er lovlig å drive noen form for organisert idrett. Dette er en surrealistisk situasjon og en nasjonal dugnad som vi selvsagt skal delta i. I denne situasjonen har hvert enkelt menneske ansvar for å bidra til å hindre spredning av smitte, samtidig som det kanskje er viktigere enn noen gang at vi tar vare på egen og andres fysiske, psykiske og mentale helse. Smittefaren medfører sterk innskrenkning i bevegelsefriheten. Vi oppfordrer til å følge myndighetenes anbefalinger til enhver tid. Egen organiserte aktiviteter strider ikke mot helsemyndighetenes vedtak. Vi anbefaler å gå turer i naturen alene eller sammen med familien, og å holde god avstand til alle rundt deg.

Folkehelseinstituttet anbefaler alle å være i aktivitet innenfor de rammer som er satt av smittevernhensyn.


Vi har jobbet mye med vurderinger på hvordan vi kan forholde oss best mulig til dagens situasjon og vil her kort informere dere om hvilke aktiviteter vi planlegger å tilby i nærmeste fremtid.

Ti på Topp: Vi jobber for å få i gang Ti på Topp i en litt redusert utgave allerede fra 1. april. Dette har vi fått tillatelse til fra Helsemyndighetene. Foreløpig blir det ingen merking av parkeringsplass og løype. Det blir heller ingen postkasse på toppene. Kringsjåknatten som turmål blir ikke lansert enda pga smittefare i Tømmerrenna. Vi kan ikke ha noen form for Kickoff i disse tider, men vi håper å kunne lage et fellesarrangement senere i sesongen. Vi håper på stor oppslutning siden bruk av naturen kanskje aldri har vært viktigere for folk flest.
http://kristiansandregionen.xn--tiptopp-gxa.no/

Terrengkarusellen i Kristiansand: Vi vil presentere 2 av de første løypene og åpne for at deltakere selv kan registrere fullført eller registrere sin tid for de som ønsker det. Her vil du finne kart over traseen samt mulighet til å laste ned GPX fil til din mobil eller klokke skulle du ønske å følge traseene med GPS. Registreringen vil gjelde som deltatt løp opp mot deltakerpremie. Vi håper også å kunne arrangere løp som nå blir avlyst på et senere tidspunkt, men også dette er det for tidlig å konkludere med nå.
https://agder.bedriftsidretten.no/events/p/1000036758/aktivitetstur-med-terrengkarusellen  

Bedriftsgolf: Vi håper at golfbaner vil kunne holde åpent og at vi også i år kan få arrangert Bedriftsgolf både i Kristiansand, Arendal og Grimstad.

https://agder.bedriftsidretten.no/p/34638/golf 

Orientering: Vi håper å kunne gjennomføre bedrifts o-løp. Mer informasjon vil komme.

Fremover vil vi også se på mulighetene for et begrenset aktivitetstilbud i Arendal & omegn når det gjelder Terrengkarusellen og sykkel.

Vi er spente på å se hvordan verden ser ut når denne krisen er over, og vi gleder oss til å gjenoppta all aktivitet når vi får hverdagen tilbake.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.